6 Aralık 2013 Cuma

Modifiyeli Arabalar-Otomobil Tuning-Modifiye Araçlar

Honda Civic modifiye,muhteşem bir modifiye olmuş aracın jantlarında kullanılan renk özellikle mükemmel,modifiye olan araç honda civic si modeli bu arada.

Yine muhteşem bir açıdan çekilmiş modifiyeli bmw resmi M3 logosu ve yanında süper bir BMW tuning örneği.

Madem BMW ile gidiyoruz devam o zaman BMW'nin sedan modeli bu da hafif bir makyaj ile işte size modifiye bir BMW sedan.

Bu da yeni Honda civic modifiyeli ama üzerindeki boya digital olarak yapılmış yani gerçek değil bu parlaklığı alabileceğiniz boya henüz yok,Ama yeni honda civic modifiyesi yinede güzel.


evet modifiyeli araçlar sitemizde bunun ne işi var diyenleri duyar gibiyim ama önce bi durun kardeşlerim bunu kendim için koydun ilerde olurda bir Porsche GT3 RS alabilirsek hayal ama bu rüzgarlık muhteşem dostum bir kenarlarda dursun bu rüzgarlık modifiyeli bir Porsche GT3 RS'ye ait olsada kendi üzerindeki rüzgarlığıda bir okadar kaliteli.

Bu araça yani Maserati-Quattroporte'ya modifiye yapmaya gerek yok ama hafif bir oynama ile karşınızda modifiyeli-Maserati Quattroporte.

Nissan 350Z ona herşey yakışıyor modifiyeli Nissan 350Z yada modifiyesiz her türlü gideri var bu aracın.

E bide bu var tabii Nissan-GT-R R35 beyaz bi ayrı o jantlar bi ayrı karşınızda modifiyeli Nissan-GT-R R35

Dostum Porsche Cayenne'ye modifiyemi olur ,amele misin diyenlere selam olsun böyle olursa ben her türlü varım amele olmaya,modifiyeli Porsche Cayenne olursa böyle olur.

He bu arada eski hastalığım Modifiye Volkswagen GTI,unutulmaz arabalardan biri her çıkardığı versiyonu bir efsane olurdu son zamanlarda pek adını duymaz olmuştuk ama benim için modifiyeli arabalar arasında ilk sırayı alır,beni tanıyan jant hastalığımı bilir ama bu Modifiye Volkswagen GTI da durumu biraz abartmışlar gerçi soğuk renkli araç ile canlı renk jant seçimi güzel olmuş,başka bir yazımda görüşmek üzere dostlarım kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın.